Platforme speciale pentru panouri LED.

Sunt ușor de instalat ca accesorii ecrane led. Pot fi ajustate la înălțimea dorită folosind suporturi stabile cu înălțime reglabilă. Înălțimile pot astfel varia între 40 și 100cm.

Accesorii pentru ecrane cu led Podium 1000x2000mm

Platformele robuste pentru ridicare pot fi configurate în diferite moduri, iar elementele componente au următoarele dimensiuni standard: 500x1000mm. 1000x1000mm. 1000×2000 mm.

Stâlpi de susținere

Se întâlnesc adesea situații în care, pentru amplasarea temporară de ecrane gigant cu LED se recurge la folosirea unor accesorii suplimentare.

accesorii stalp de sustinere 7,5m

Stâlpii sunt echipați cu grindă cu zăbrele. În plus se utilizează stâlpi mobili din oțel sau inox. Înălțimea ajustabilă la care pot fi ridicate toate ecranele cu LED este variabilă, începând de la 1,6m. Aceste accesorii destinate ecranelor cu LED sunt capabile să suporte greutăți cuprinse între 187 și 1823kg fiecare.

Grinzi din aluminiu ușor.

Pot fi folosite în situațiile în care se folosesc panouri cu leduri amplasate suspendat la înălțimi mari față de sol. Prin urmare, avem grinzi cu diverse lungimi: 500mm, 1000mm, 1500mm, 2000mm, 2500mm, 3000mm. Acestea pot fi combinate, rezultând variante de lungimi optime pentru amplasarea ecranului cu led de interior sau a ecranului cu leduri pentru exterior.

accesorii grinda din aluminiu

Elemente de ridicare

Se pot folosi în siguranță pentru susținerea unor ecrane gigant cu leduri până la înălțimea dorită, informațiile afișate clar de suprafața led fiind astfel expuse privirii. Toți participanții vor avea vizibilitate excepțională.

accesorii electropalan cu lant

Ecranele cu led de interior sau cele pentru amplasare în corturi au nevoie de o parte din aceste accesorii pentru buna lor funcționare sau pentru integrarea lor în configurații stabile.

Oferta generală cu preturi pentru ecrane cu led o găsiți aici. Cu un click ajungeți să cunoașteți câteva preturi pentru inchiriere ecrane cu leduri. Prețurile sunt generale și minimale, se ajustează în funcție de proiect, cerințe speciale sau durata de amplasare. Spre exemplu, costul total al amplasării unui ecran cu led pe o durată de 7 zile nu are cum să fie de șapte ori mai mare decât cel al amplasării pentru o perioada scurtă, de o singură zi sau câteva ore.