Accesorii pentru ecrane cu led

Accesorii pentru ecrane cu led. Cel mai frecvent se pot amplasa panouri cu led pe podiumuri speciale agreate plug and play care pot fi ridicate pana la inaltimea dorita folosind sisteme stabile cu inaltime reglabila. Avem inaltimi variabile in intervalul 40cm – 100cm. Platformele stabile de ridicare sunt configurabile variat, elementele componente avand standard urmatoarele dimensiuni: 500x1000mm, 1000x1000mm, 1000x2000mm.

Accesorii pentru ecrane cu led Podium 1000x2000mm
Sunt frecvent intalnite situatiile in care pentru amplasarea temporara de ecrane gigant cu LED se folosesc si alte accesorii, anume stalpi mobili din aluminiu cu grinda zabrele sau stalpi telescopici mobili din otel sau inox. Inaltimea calibrata la care pot fi ridicate toate ecranele cu LED este variabila incepand cu 1,6m. Aceste accesorii pentru ecrane cu led pot sustine greutati cuprinse intre 180 si 1800kg fiecare. 

accesorii stalp de sustinere 7,5m

Grinzile speciale cu zabrele din aluminiu vopsit pot fi folosite in situatiile speciale in care in cadrul unui eveniment special se folosesc panouri cu leduri amplasate suspendat la inaltime mare fata de sol. Avem grinzi metalice adecvate, cu diverse lungimi: 500mm, 1000mm, 1500mm, 2000mm, 2500mm, 3000mm. Acestea pot fi combinate, rezultand varianta de lungime optima pentru amplasarea ecranului cu led de interior sau a ecranului cu leduri pentru exterior.

accesorii grinda din aluminiu

Anumite accesorii elemente de ridicare se pot folosi in siguranta pentru sustinerea unor ecrane gigant cu leduri pana la inaltimea dorita, informatiile afisate clar de suprafata led fiind astfel vizibile tuturor participantilor aflati in zonele de interes pentru client.

accesorii electropalan cu lant

Ecranele cu led de interior sau cele pentru amplasare in corturi de umbrire au nevoie de o parte din aceste accesorii pentru buna functionare sau pentru integrarea lor in diverse configuratii.


Apelati cu incredere numarul de telefon 0722353333 pentru a va programa la o prezentare a solutiilor noastre! Cu siguranta veti avea numai de castigat si veti descoperi cat de usor putem colabora. Aveti aici datele de contact.