Ecrane led

Ecrane led pentru exterior. Se amplaseaza panouri ecrane led cu dimensiuni standard in raport de aspect 3:2, 4:3 sau 16:9. In cadrul evenimentelor organizate cu diferite ocazii suprafetele noastre contribuie activ la afisarea mesajelor sau continutului video. Sunt folosite ecrane led pentru a difuza imagini statice sau in miscare, filmari live, transmisii sportive si orice fel de materiale video, chiar si streaming. Culorile afisate sunt calde, naturale iar contrastul este puternic. Calitatea si stabilitatea solutiilor pe care le oferim sunt garantate cel putin prin folosirea de componente premium, elemente de cablare de top. Deasemenea, elemente nanotehnologice permit amplasarea suprafetelor noastre chiar si in zile ploioase sau geroase. Gradul de protectie integrat face ca stabilitatea sistemelor livrate sa fie la nivelul standardelor uzuale din domeniu. Structura de aluminiu folosita la agatarea de ecrane led este rigida, permite stabilitatea in conditii normale de vant. Avem preturi clare.

ecran cu led montat exterior

Ecrane cu led pot fi folosite si la evenimente de interior unde este necesara o suprafata uniforma a acestora. Culorile afisate sunt vii si contrastul este puternic la calitate FHD si UHD. Iata care sunt unele din elementele care contribuie permanent la succesul oricarei instalari. Elementele mecanice care intra in setul uzual de livrare fac suprafata oricarui ecran cu led furnizat de catre noi sa fie perfecta. Stabilitatea pe toata durata evenimentului este importanta si nu e de neglijat nici folosirea de elemente de rezerva activa. Pot fi amplasate ecrane led in magazine, galerii comerciale, hoteluri, restaurante, sali de evenimente, ballroom, dimensiunile fiind adaptate de la caz la caz. Un stand intr-o expozitie poate fi animat foarte repede prin folosirea unui ecran led de interior. Aici puteti gasi preturi.

ecran cu led montat interior

 


Apelati 0722353333 pentru a va programa la o prezentare a solutiilor noastre! Cu siguranta veti avea numai de castigat si veti descoperi cat de usor putem colabora. Aveti aici datele de contact.