Ecrane led exterior. Găsiți pret aici

ecrane led exterior

Ecrane led exterior se amplasează cu dimensiuni standard în raport de aspect 3:2, 4:3 sau 16:9. În cadrul evenimentelor organizate cu diferite ocazii, suprafețele noastre contribuie activ la afișarea mesajelor sau conținutului video. Sunt folosite ecrane led pentru a difuza imagini statice sau în mișcare, filmări live, transmisii sportive și orice fel de materiale video, chiar și streaming.

ecrane led exterior

Ecrane led exterior au culori calde, naturale iar contrastul este puternic. Calitatea și stabilitatea soluțiilor pe care le oferim sunt garantate cel puțin prin folosirea de componente premium, elemente de cablare de top. Deasemenea, elemente nanotehnologice permit amplasarea suprafețelor noastre chiar și în zile ploioase sau geroase. Gradul de protecție integrat face ca stabilitatea sistemelor livrate să fie la nivelul standardelor uzuale din domeniu. Structura de aluminiu folosită la suspendarea de ecrane led este rigidă, permite stabilitatea în condiții normale de vânt. Sunt disponibile și o serie de accesorii.

Ecranele cu led de exterior au nevoie ca unii parametri de strălucire să aibă valori ridicate, astfel ca pe timpul zilei, atunci când lumina soarelui este puternică – să poată transmite eficient conținutul video. Deasemenea, intemperiile meteorologice pot crea situații când ploaia sau ninsoarea să afecteze funcționarea. Nu este cazul ecranelor noastre. Cereți detalii persoanei de contact și veți primi informații suplimentare care vă vor fi de un real folos.

ecran led exterior

Oferta generală cu preturi pentru ecrane cu led o găsiți aici. Cu un click ajungeți să cunoașteți câteva preturi pentru inchiriere ecrane cu leduri. Prețurile sunt generale și minimale, se ajustează în funcție de proiect, cerințe speciale sau durata de amplasare. Spre exemplu, costul total al amplasării unui ecran cu led pe o durată de 7 zile nu are cum să fie de șapte ori mai mare decât cel al amplasării pentru o perioada scurtă, de o singură zi sau câteva ore.