Ecrane led interior folosim la evenimente unde este necesară o suprafață uniformă a acestora. Culorile afișate sunt vii și contrastul este puternic la calitate FHD si UHD. Elementele mecanice care intră în setul uzual de livrare fac suprafața oricărui ecran cu led furnizat de către noi să fie perfectă. Stabilitatea pe toată durata unui eveniment este importantă și nu e de neglijat nici folosirea de elemente de rezervă activă. Iată așadar care sunt unele din elementele care contribuie permanent la succesul oricărei instalări!!!

Aici puteți găsi prețuri.

Ecrane nunta

Ecrane led interior sunt folosite pentru imagini statice – poze sau slide – cât și pentru imagini în mișcare – film, animație, streaming on-line etc.

Ecrane pentru interior

Culorile afișate sunt vii și contrastul este puternic la calitate FHD si UHD.

Ecran conferinta

Iată care sunt unele din elementele care contribuie permanent la succesul oricărei instalări.

Ecrane pentru interior

Elementele mecanice care intră în setul uzual de livrare fac suprafața oricărui ecran led interior furnizat de noi să fie perfectă. Conținutul video ajunge la privitori exact în forma dorită – calitate maximă.

Ecrane pentru interior

Stabilitatea pe toată durata unui eveniment este importantă și nu e de neglijat nici folosirea de elemente de rezervă activă.

Ecrane pentru interior

Pot fi amplasate ecrane led interior în magazine, galerii comerciale, hoteluri, restaurante, săli de evenimente, ballroom, dimensiunile fiind adaptate de la caz la caz. Un stand într-o expoziție poate fi animat foarte repede prin folosirea unui ecran led de interior.

Ecrane pentru interior

Oferta generală cu preturi pentru ecrane cu led o găsiți aici. Cu un click ajungeți să cunoașteți câteva preturi pentru inchiriere ecrane cu leduri. Prețurile sunt generale și minimale, se ajustează în funcție de proiect, cerințe speciale sau durata de amplasare. Spre exemplu, costul total al amplasării unui ecran cu led pe o durată de 7 zile nu are cum să fie de șapte ori mai mare decât cel al amplasării pentru o perioada scurtă, de o singură zi sau câteva ore.